Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Cabaretjeugddienst in Jeugdcentrum

Ruurd Walinga gek in Op Zoek foto Daniel HartogCabaretier Ruurd Walinga speelt op zondagavond 11 juni om 19.00 zijn programma 'Op zoek naar mezelf' in het Jeugdcentrum aan het Hoekje 51 in Hollandscheveld.  

Het programma gaat over identiteit, wie ben ik. Het stuk begint in de babybox. Vervolgens staat de cabaretier uitgebreid stil bij het allereerste begin van zijn prille leventje; de conceptie, de fase in de buik, de bevalling en de eerste kinderjaren. Daarna leidt de zoektocht langs Bert en Ernie, adhd-vriendjes, carrière makende ouders, aantrekkelijke uitgaanscentra, spirituele leiders en Jezus.

‘Op zoek naar mezelf’ is prikkelend, soms ietsje gedurfd en confronterend. Het spreekt vooral jongeren aan die op zoek zijn naar ‘wie ben ik’, maar ook hun ouders en ouderen die zich afvragen of ze echt geworden zijn wie wilden worden.

Aan het slot geeft de cabaretier gratis identiteitskaarten weg, ID-kaarten voor het koninkrijk der hemelen.

In zijn show zitten diverse liedjes en meezingers. Die staan ook op zijn vorig jaar gepresenteerde cd 'Wie ben jij'.

Ruurd Walinga is een veel gevraagde christelijke cabaretier. Hij treedt in tal van kerken, kroegen en buurthuizen op en probeert uit te leggen waarom het evangelie de Blijde Boodschap wordt genoemd.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Back2Him Jeugddiensten in Hollandscheveld. De bijeenkomst is er voor alle leeftijden : van kinderen tot ouderen. Laat je verrassen. Toegang is gratis maar kom op tijd in het Jeugdcentrum want vol is vol. 

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang