Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

‘Kanjer van de Maand’

IMGP0810Een bekend gezicht bij vv Hollandscheveld is ongetwijfeld Martin Schonewille. Als bestuurslid, wedstrijdsecretaris en in vele andere functies is hij al in jaren actief bij vv Hollandscheveld. Hij weet wat er leeft binnen de vereniging en heeft een echt Oranje-zwart hart. Daarom werd hij door de 'Klusploeg' vv Hollandscheveld voorgedragen als 'Kanjer van de Maand' voor deze maand. Ook aan hem werden er vijf vragen gesteld, hieronder leest U zijn antwoorden.

1: Wat is je verbondenheid met vv Hollandscheveld?

Al bijna 50 jaar ben ik lid van vv Hollandscheveld. Tot mijn 35ste heb ik actief gevoetbald. Daarin heb ik alle seniorenteams doorlopen van het 1ste tot het 4e. Tijdens mijn voetbal carriëre ben ik al in het bestuur van vv Hollandscheveld gekomen, uiteindelijk heb ik er 22 jaar in gezeten. Allerlei functies heb ik bekleed: wedstrijdsecretaris, verantwoordelijke voor de lagere seniorenteams, scheidsrechter coördinator en bouwcoördinator. Op dit moment ben ik nog actief als barmedewerker en draai ik bestuurskamer diensten op zaterdagmiddag.

2: Wat zou je in de toekomst graag verwezenlijkt zien worden bij vv Hollandscheveld?

Verbeteren van de velden is toch wel een speerpunt, zoals het nu lijkt zal er een kunstgrasveld komen. Maar dan nog zitten we met twee velden die in slechte staat verkeren en daar zal dus ook wat mee moeten gebeuren.

3: Hoe zie je de toekomst van vv Hollandscheveld?

Op dit moment gaat het prima met de vereniging, maar ben bang dat er over een aantal jaar steeds minder teams bij de senioren zullen zijn. De doorstroming van de jeugd is niet voldoende om dat op te vangen. Daarom is het van belang dat de twee clubs in ons dorp de handen ineenslaan om te komen tot 1 voetbalvereniging ons dorp.

4: Wat doe je in het dagelijkse leven?

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Arcabo Chaletbouw in Nieuwleusen. Daar komen allerlei werkzaamheden voorbij zoals, timmeren, schilderen, kitten en installatiewerk.

5: Als je 1 wens mocht doen dan..........?

Gezondheid staat natuurlijk bovenaan, maar een beetje meer verdraagzaamheid in deze rare wereld zou mooi zijn

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang