Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

NIEUWE SPONSOR JEUGD HTC

tennishtcDe jeugd van de Hollandscheveldse TennisClub zijn dit jaar niet alleen in het nieuw gestoken. Dankzij de nieuwe hoofdsponsor krijgen ze iedere week een extra training en niet zonder resultaat. Afgelopen zondag zijn ze kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.

Thijs van der Weide die als directeur van het familiebedrijf Wildeboer en Van Der Weide wilde heel graag investeren om HTC vooruit te helpen. De jeugd heeft de toekomst zo moet hij gedacht hebben. Al gauw vond hij een aantal andere jonge ondernemers bereid om mee te werken. Trainer Jan Jaap van UW Sports wilde tegen gereduceerde prijs gaan trainen en ook de eigenaar van Kefir.nl en Yoghurt.nl hoefde niet lang na te denken over een bijdrage. Toen het bedrijf Orion uit Hoogeveen zich ook bereid toonde mee te werken was snel geregeld. Nieuwe shirts, vesten en een extra training. Extra trainen op techniek, conditie en met name ook tactiek werpt zijn vruchten af.

“Fantasitisch om te zien hoe al na twee trainingen de kinderen grote sprongen vooruit maakten”.

Kampioenen

Dit alles vertaalde zich niet alleen in enorm toegenomen tennisplezier, maar ook in een verpletterende competitie overwinning. Oosterhesselen, LTC (Emmen) en Bargeres (Emmen) zijn de laatste drie copmetitiedagen echt overtroefd.


v.l.n.r. Sem Dragt, Emy van der Ende, Kim Bosma , Marit Booij en Daan Mulder met op de achtergrond de nieuwe hoofdsponsor Thijs van der Weide

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@hveldtennis.nl of kijk op www.hveldtennis.nl

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang