Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Vitaal Platteland steunt Hollandscheveld

vitplOp woensdag 5 juli ontvingen fysiotherapiepraktijk Hollandscheveld en Woonzorgcentrum Beatrix, onderdeel van de NNCZ, een cheque ter waarde van € 3.000,- uit handen van Vitaal Platteland. Het bedrag zal gebruikt worden voor de realisatie van ‘stations’ voor de beweegtuin.

Fysiotherapiepraktijk Hollandscheveld zet zich samen met Woonzorgcentrum Beatrix in om het bewegen onder ouderen in Hollandscheveld te stimuleren. Naast het woonzorgcentrum is een beweegtuin gevestigd die jong en oud met elkaar verbindt. Uit de samenwerking tussen de twee partijen is het idee uit ontstaan om de beweegtuin verder uit te breiden met verschillende ‘stations’ waar ouderen oefeningen kunnen doen om vitaal te blijven. Bijvoorbeeld een beugel om de beenspieren trainen, en paden met opstapjes of hellingen. Met het geschonken bedrag kunnen deze stations gerealiseerd worden.

Vitaal Platteland is een fonds die dorps- en burgerinitiatieven ondersteunt die bijdragen aan vitaliteit & burgerkracht.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang