Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

HERVORMDE KERK VAN HOLLANDSCHEVELD DOET MEE MET DE OPEN BEDRIJVENDAG

open-bedrijven-dag-Hoogeveen-15-jaar

“Op het kruispunt van het leven kom je de kerk tegen!” Onder dit motto wil de Hervormde Kerk van Hollandscheveld (Hendrik Raakweg) zich graag presenteren als een organisatie die midden in het moderne leven staat. De Open Bedrijven Dag, op zaterdag 4 november, wordt daarbij gezien als een unieke gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met de diverse vormen van bedrijvigheid binnen onze kerk. Ondanks dat veel kerken te kampen hebben met leegloop, komt de kerk bij veel mensen toch wel weer in beeld bij bepaalde fases in het leven. Bij de doop, het huwelijk en bij overlijden zien veel mensen ook in onze tijd een rol voor de kerk weggelegd. En dat zijn zeker belangrijke kruispunten in het leven. Mede daarom is er komende zaterdag in deze kerk een expositie van doop-, trouw- en rouwjurken.

Maar daarnaast is er nog zoveel meer wat het bezoeken van een kerk waardevol maakt. Een heel aantal medewerkers wil de bezoekers daar graag over vertellen tijdens deze open dag. U en jij bent deze dag dan ook van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang