Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Hollandscheveld zoekt bezorgers

folders bezorgen breedHollandscheveld beschikt over een geweldig team van bezorgers die geheel belangeloos incidenteel in actie komen om spullen huis aan huis rond te brengen zoals bijvoorbeeld ons dorpsblad Pr8veld, het cursusboekje van ‘t Anker, en zo nu en dan wat van de Dorpscoöperatie en Plaatselijk Belang. Het team bestaat uit een kleine 30 bezorgers die elk een klein gedeelte van Hollandscheveld voor hun rekening nemen. Meestal gaat het maar om 1 straat of een paar bij elkaar liggende straten, wat dus ook steeds maar een geringe hoeveelheid tijd vergt.
Nu heeft het team een tweetal vacatures want om verschillende redenen zijn twee bezorgers er mee gestopt en dus wordt er gezocht naar vervangers voor de route Rechtuit en voor de route met de straten Jan Bruins Slotstraat / Thijs Talenstraat / Abraham Nihuestraat / Sellerstraat .

Degene die wel zin heeft om eens in de twee maanden een uurtje rond te struinen door Hollandscheveld of omgeving en wat post in de brievenbus te doen kan contact opnemen met Jan de Vries tel. 0528-342159 of per mail vriekie@planet.nl.               

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang