Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Verkoopactie HH’97 en Moonlight Shopping

hh97Om voor wat extra inkomsten te zorgen heeft HH’97 in samenwerking met hoofdsponsor, PLUS Cappendijck een smakelijke verkoopactie opgezet. De spelers proberen zoveel mogelijk heerlijke producten te verkopen. De producten die te koop worden aangeboden zijn Appelkruimelvlaai, Rozijnenbrood, Saucijzenbroodjes en Suikerbrood.

Deze actie is gekoppeld aan het evenement “Moonlightshopping” op vrijdag 8 december a.s. in Hollandscheveld. Als U iets koopt bij een speler/speelster dient het product direct te worden afgerekend en moet het (in principe) worden afgehaald bij de kraam van HH’97. Deze kraam staat dan voor de supermarkt van PLUS Cappendijck.

Voor de beste verkopers zijn er een paar leuke prijzen beschikbaar gesteld. Mocht er dus een speler/speelster van HH’97 bij U langskomen, koop dan wat van de aangeboden producten, zodat U wat lekkers bij de koffie lunch of tussendoor heeft met de wetenschap dat U hiermee het jeugdvoetbal in Hollandscheveld steunt.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang