Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

HHV-ers ondersteunen wandeltocht

FB IMG 1522220860555Sport functionaris Eefke Weisman Hooijer van Sportief Hoogeveen organiseerde in samenwerking met HHV een mooie gezellige wandelochtend voor belangstellenden. HHV-er Lucas Everts had twee mooie wandelroutes uitgezet van 4 en 7,5km. Beide routes startten en eindigden bij de kantine van HHV. De routes liepen door de bossen, langs water en de mooie natuur van Hollandscheveld.

De wandelaars zagen veel onbekende maar mooie plekken van de omgeving. Enkele fitters liepen mee om zo de groepen van in totaal 80 wandelaars te begeleiden. Na de wandeltocht kon worden nagepraat in de kantine onder het genot van een warme maaltijd van Slager Drent. Het enthousiasme over de veelzijdige route zorgde voor het verzoek om deze routes in de herfstperiode nogmaals te lopen, een mooi compliment voor de organisatie. Kortom een zeer geslaagde ochtend voor organisatie en deelnemers.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang