Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Regiobank Mulderijtoernooi ’t Diekie

IMG 1220Gisteren werd op de banen van Jeu de Boules Vereniging ’t Diekie op het sportcomplex van HODO het 2e Regiobank Mulderij Toernooi gehouden. 

Het toernooi begon onder prima weersomstandigheden en de kleine 30 deelnemers  begonnen  vol strijdlust  vanaf 10.00 uur op de 8 banen aan het toernooi waarbij het voornamelijk ging om de eer van het winnen van het toernooi. Maar hoewel de leden altijd heel gezellig en ontspannen met elkaar omgaan is er tijdens een dergelijk toernooi toch sprake van een werkelijke strijd. Het gaat er immers om uit te maken wie op dit moment de beste speler is van de vereniging.

Het was de bedoeling dat er gespeeld zou worden over 5 rondes maar de verslechterende weersomstandigheden  noodzaakte het om het toernooi in te korten tot 4 rondes. Voor de spelers een teleurstelling want het plezier in het spel staat voorop. Maar ook na 4 spelrondes kwam er een winnaar uit de bus. De winnaar van het toernooi werd uiteindelijk Gerrit Vos en hij kon de Regiobank Mulderij Trofee mee naar huis nemen.

Dankzij de gulle medewerking van een groot aantal Hollandscheveldse ondernemers ging niemand van de deelnemers met lege handen naar huis.

Op de foto links voorzitter Herman Okken en rechts toernooiwinnaar Gerrit Vos.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang