Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

G-voetbal HH ’97 op zoek naar senioren

g-voetbalHH'97 is de vereniging die is ontstaan na het samenvoegen van de jeugd van voetbalvereniging Hollandscheveld en sportclub HODO. HH'97 biedt sinds 2012 de mogelijkheid voor g-pupillen en g-junioren om te voetballen. De g-pupillen is een team met spelers van 6 tot en met 12 jaar en zij training op Sportpark de Oosthoek in Hollandscheveld op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De g-junioren is een team voor spelers van 13 tot en met 18 jaar en zij trainen op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur op Sportpark het Hoge Bos.

Sinds enkele maanden is daar ook een team bijgekomen voor g-senioren. Voor dit team is men nog op zoek naar nieuwe leden die het leuk lijken om te voetballen, maar die niet mee kunnen komen in een regulier elftal.

De g-senioren trainen onder deskundige begeleiding op woensdagavond van 19.45 tot 20.45 uur op sportpark de Oosthoek in Hollandscheveld en zullen zodra ze hieraan toe zijn in competitieverband gaan spelen. Lijkt het je leuk om een keer te trainen neem dan contact op met Ingrid Koster 06-42329171 of mail naar g-voetbal@hh97.nl.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang