Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Topdrukte in pierenbad speeltuin

st 1Vandaag was de temperatuur dusdanig dat veel kinderen naar de speeltuin gingen om een  verkoelend bad te nemen in het prachtige pierenbad. Met de verplaatsing vorig jaar van de speeltuin naar de huidige locatiek wam er ook een prachtig nieuw zwembad. Dit pierenbad heeft een dermate modern filtersysteem dat het water nauwelijks ververst hoeft te worden. Het water van het bad in de oude speeltuin moest na enkele dagen gebruik geheel worden vervangen door vers, koud, water. Dit hoeft nu dus niet meer. Het voordeel is dat als het water eenmaal goed op temperatuur is, dit ook zo blijft. Altijd lekker water dus en al heel gauw geschikt voor gebruik op een hete dag als vandaag. 

st2Volgens de toezichthouders van de speeltuin waren er op topmomenten zeker 100 kinderen in het bad waar dan ook nauwelijks ruimte was voor spelen. Maar dat mocht de pret niet drukken want de kinderen genoten zichtbaar met volle teugen.
Op het moment dat de foto’s genomen werden was het in het bad even wat rustiger omdat veel kinderen lekker in de zon gingen liggen of gingen spelen op de toestellen.
Het bad zal de komende dagen, gezien de prima weersvooruitzichten, ongetwijfeld volop worden gebruikt.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang