Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Boerenbruiloft in Hollandscheveld

boerenbruiloft'In lief en leed, tot de dood u scheid' is een veelgebruikte tekst die wekelijks vele keren terugkeert bij het voltrekken van een huwelijk. Op de dag van nationale rouw, kreeg deze tekst wel een beladen tintje. 


Gelukkig hoeven en kunnen de 5-jarige Mike en de eveneens 5-jarige Jaimy de trouwtekst nog niet serieus te nemen en kunnen  lekker kind zijn tijdens de voltrekking van hun huwelijk op de boerenbruiloft. Het stelletje was woensdag de hele dag druk, samen met andere kinderen die te gast zijn op camping “Tussen de Wieken” in Hollandscheveld, om de voorbereidingen te voltooien van het feest. Het 'echtpaar' werd nadat ze in het echt waren verbonden rondgereden op de camping in een koetsje, waarna er een mooi feestje volgde. Ondanks alle feestelijkheden werd er ook hier respectvol een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de vliegramp. 

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang