Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Heeft Gasunie nog een afsluiter voor de feestweek?

gasunieAl geruime tijd zijn er werkzaamheden aan de gang bij het gasstation aan het Rechtuit. De afgelopen weken zijn er voorbereidende werkzaamheden verricht voor de uiteindelijke hoofdhandeling, het verwijderen van een afsluiter die niet meer nodig is voor het gastransport. Met een afsluiter kan de gasstroom in de leiding worden onderbroken en dat gebeurt voor deze leiding nu op een andere plaats in het gastransportnet.

De Gasunie, eigenaar van het leidingnet, meldt dat de afsluiter dinsdag (gisteren)is verwijderd. Hiervoor gingen de werkzaamheden dag en nacht door. Het gas blijft overigens gewoon stromen en de omgeving merkt er verder niets van, aldus een woordvoerder van de Gasunie.

Als compensatie voor de overlast van de werkzaamheden heeft de Gasunie  een drietal barbecueparty’s aangeboden voor alle gasten van de naastliggende camping De Eikenhof. En dit gebaar werd zowel door de fam. Okken als door de campinggasten uiteraard zeer gewaardeerd.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden eind volgende week voltooid zijn en zal de rust aan Het Rechtuit weerkeren.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang