Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Alles in de tent, 100%

IMG 6230Dit keer precies op tijd kwam de verhuurder van de feesttent vrijdagmorgen naar Hollandscheveld om de feesttent op te bouwen op de Brink, als eerste zichtbare activiteit van de komende zondag startende feestweek. Zoals wij u al meldden waren de heren tentenbouwers vorige week ook al met hun materiaal in het dorp en hadden al aanstalten gemaakt voor het opzetten van de feesttent toen ze door een oplettende buurtbewoner er op werden gewezen dat ze toch echt een week te vroeg waren, wat ze met het schaamrood om de kaken uiteindelijk ook moesten toegeven.

Maar de tent staat er nu en de activiteitencommissie kan beginnen met het inrichten van de tent. Want in een kale tent kan er niet gefeest worden. Er moet verlichting worden aangebracht, het podium moet worden aangekleed, beeldschermen worden opgehangen, stroomvoorziening moet worden geregeld en het horecagedeelte moet worden ingericht. Maar dan is de tent er weer klaar voor om de vele honderden gasten te verwelkomen, die de komende week de vele activiteiten in de feesttent gaan bezoeken.

Zondagavond  wordt de tent voor het eerst in deze feestweek gebruikt voor de kerkdienst die hier wordt georganiseerd door de gezamenlijk Hollandscheveldse kerken. Dinsdagavond treedt Henk Wijngaard op, woensdag wordt er een grote Bingo georganiseerd en is er ’s middag een kindermiddag, donderdagavond treedt de band Tof op, vrijdag vindt de Playbackshow plaats en zaterdag is er de afsluiting van de feestweek met de Gast’naomd met muziek van de Millenium Showband.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang