Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

Muziekdag Anker goed geslaagd

IMG 6255Zoals zo vaak het geval is hebben de wegblijvers weer ongelijk gekregen. De Eerste Hollandscheveldse Muziekdag in Het Anker in Hollandscheveld  is, ondanks dat het aantal bezoekers wat achterbleef bij de verwachtingen, is een echt succes geworden. De naar schatting 200 bezoekers genoten met volle teugen van  de enthousiaste optredens van de Malletband van Juliana De Bazuin, muziekgezelschap De Klimroos, het Jeugdorkest van Juliana De Bazuin, muzikaal entertainer Gerton Beugelink, volkszanger Joop Akse en Gezelligheidskoor De Schorre Morries. Een heel gevarieerd muziekaanbod en dat was ook de kracht van deze Muziekdag. Wegens tragische familieomstandigheden binnen Juliana De Bazuin werd afgezien van de rondgang door het dorp doorhet muziekkorps en ook het statische optreden van het korps ging niet door. ‘s Middag werd het optreden van dweilorkest Hollands Geweld om dezelfde reden geschrapt.

’s Middags werden er een tweetal muziekworkshops voor kinderen gehouden. De deelnemers werden in korte tijd ingewijd in de zangkunst en ze leerden spelen op verschillende slagwerkinstrumenten.  Aan het eind van het programma gaven de kinderen een uitvoering van datgene wat ze tijdens de workshops hadden geleerd en het was bewonderenswaardig wat hen in zo korte tijd was bijgebracht.

Zowel het aanwezige publiek als de organisatoren van Het Anker vinden dat deze dag, zij het misschien in een wat gewijzigde vorm, zeker voor herhaling vatbaar is.

IMG 6257IMG 6260IMG 6264muziekdag2014sm-1muziekdag201411bwIMG 6270

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang