Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

Najaarsmarkt in woonzorgcentrum Beatrix

Najaarsmarkt 2013 056Op woensdagmiddag 1 oktober as. organiseren bewoners, vrijwilligers en medewerkers van 14.00 tot 16.30 uur een najaarsmarkt in woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld.

Er is een rommelmarkt, verkoop van handwerkartikelen, een boekenmarkt, een rad van avontuur, verkoop van eigen gemaakte gebakken spullen en nog meer activiteiten. In de recreatiezaal wordt koffie, thee en frisdrank geschonken en er kan worden genoten van versgebakken knieperties die ook verkocht worden.  Aan het einde van de middag worden bij het Rad van Avontuur  poppen met een uitgebreide garderobe ingebracht. Wederom een unieke collectie. De opbrengst van deze markt is bestemd voor de Stichting Vrienden Beatrix. Deze stichting verzorgt  het vervoer van de bewoners van het woonzorgcentrum en deze stichting zorgt er ook voor dat de Beatrix-bus op de weg blijft. Vrijwillige chauffeurs dragen hun steentje bij aan dit vervoer.  De bewoners maken graag gebruik van de bus want op deze manier kunnen ze zelfstandig bepalen waar men naar toe wil.   

De bewoners, vrijwilligers en medewerkers verwelkomen u graag op deze middag in de recreatiezaal  van woonzorgcentrum Beatrix  in Hollandscheveld.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang