Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

RT @vvHollveld: Ook 3e aanwinst voor 1e selectie voor het seizoen 2018-2019 op weg naar vv Hollandscheveld. Wie het is?? Hou alle media in…

by Robin S.

Dorpsavond Smederijen

Logo DorpssmederijHollandscOp woensdagavond 1 oktober organiseert de initiatiefgroep van Hollandscheveld een dorpsavond in Het Anker. Tijdens deze avond worden de projecten gepresenteerd die vorig jaar zijn ingediend en die zijn uitgevoerd of in uitvoering zijn. Zo zal Annelies Kip vertellen over haar stoeptegelproject en Karina Schonewille houdt een verhaal over haar project de Beweegtuin. Beide projecten zijn op dit moment volop in uitvoering.  De avond zal vooral in het teken staan van de nieuwe ideeën die zijn ingeleverd en tijdens de avond kunnen worden ingediend.

Heeft men een leuk sociaal idee voor Hollandscheveld en het nog niet ingeleverd, kom dan zeker naar onze dorpsavond op 1 oktober! Men hoeft het plan nog niet tot in detail te hebben uitgewerkt. Ook in de uitwerking van de ideeën zijn de leden van de Initiatiefgroep Hollandscheveld van de Smederijen graag bereid een adviserende rol te vervullen.

De Dorpsavond moet vooral een gezellige avond waarbij onder het genot van een hapje en een drankje kan worden gebrainstormd over nieuwe ideeën welke in aanmerking zouden kunnen komen voor een bijdrage van de Smederijen.

De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in Het Anker.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang