Welkom

Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een br

Lees meer...

Twitter

Ruststand bij Hollandscheveld - Tonego = 0 - 0

by Gerrie Bijl

Opruimdag zwerfvuil Hollandscheveld

IMG 6056 - kopie - kopieTwee keer per jaar gaan een aantal vrijwilligers  uit Hollandscheveld op stap om de omgeving van het dorp te ontdoen van zwerfafval. Binnen het dorp is een aantal vrijwilligers actief die hun buurt structureel opruimen maar de invalswegen van Hollandscheveld blijven liggen voor de halfjaarlijkse opruimdag.

Op zaterdag 1 november aanstaande is de volgende opruimdag  gepland. Vanaf 9 uur gaan de vrijwilligers op stap om de toegangswegen van Hollandscheveld zoals Het Hollandscheveldse Opgaande, de Riegshoogtendijk, Rechtuit, Zuideropgaande, Krakeelsedijk, Schoonhovenweg enz. te ontdoen van zwerfvuil.

Uiteraard is het zo dat hier ook het spreekwoord “Vele handen maken licht werk” opgaat en helpende handen zijn dan ook meer dan welkom. Hollandschevelders die een schoon dorp belangrijk vinden worden dan ook opgeroepen deze zaterdagmorgen mee te helpen. Vrijwilligers kunnen zich opgeven bij Willem Kip tel. 0528-344125. Voor materiaal zoals grijpertjes, ringen voor de afvalzakken, hesjes enz. wordt gezorgd.

 

Puurhollandscheveld.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Zakenclub van Hollandscheveld, Vereniging
Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang en stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie.

Stichting Aktiviteitencommissie 't Oekie

Ondernemersvereniging Hollandscheveld

ondver

Verening Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang