Puurhollandscheveld.nl

is een verzamelplaats op internet voor verenigingen en bedrijven die gevestigd zijn in ons mooie dorp Hollandscheveld. Een bron van informatie voor diegene wie wat willen weten over Hollandscheveld.

Vanuit Plaatselijk Belang, de Stichting Activiteitencommissie ’t Oekie en de Zakenvereniging Hollandscheveld ontstond het idee om Hollandscheveld ook in digitale zin beter op de kaart te zetten. Inmiddels zijn de ideeën omgezet in daden en is de site actief.

Om de site actueel te houden hebben we de hulp van bedrijven en verenigingen nodig om van de site een aantrekkelijk digitaal voorportaal te maken voor Hollandscheveld.

Ook voor uw vereniging is er een gratis plek beschikbaar die ingevuld en onderhouden kan worden door in te loggen op de site. Via de website www.puurhollandscheveld.nl kunnen geïnteresseerde bezoekers doorklikken naar uw (eventuele) eigen site. Hebt u op dit moment nog geen site dan is juist een vermelding op puurhollandscheveld iets voor u. U bent dan toch vindbaar op internet maar zonder de kosten en het werk die een eigen site met zich meebrengt.

Wilt u ook te vinden zijn op de site of heeft u nog vragen kijk dan op www.puurhollandscheveld.nl/contact of mail naar redactie@puurhollandscheveld.nl 

Heeft u een nieuwstip voor de redactie? Mail dan naar redactie@puurhollandscheveld.nl

Veel plezier op www.puurhollandscheveld.nl


Plaatselijke Belang, Stichting Activiteitencommissie ’t Oekie en Zakenvereniging Hollandscheveld