Bepaal de leencapaciteit van het project:

Geen categorie 0 Reacties

Wanneer je bouwen huis wilt, is de eerste stap het bepalen van jij leencapaciteit. Beoordeel precies het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van jij gezinsinkomen, jij eventuele bijdrage en jij uitgaven. De leencapaciteit wordt berekend aan de hand van meerdere criteria: de schuldcapaciteit, de hoogte van je eigen bijdrage, de hoogte van de gewenste maandelijkse aflossingen, het soort lening, de looptijd van de lening en de leeftijd van de lener. Door jij leencapaciteit te berekenen, kunt je een project plannen dat beter bij jij budget past.

Stel je het bouwproject voor:

Nu kun je de plannen voor je huis schetsen, je voorstellen hoeveel kamers en slaapkamers je wilt, hun ruwe indeling en de algehele stijl van het huis. Indien je dat wenst, kan een architect of een decorateur zijn bijdrage leveren aan deze stap. Bepaal ook of je een huis met één verdieping of een huis met twee verdiepingen wilt. Misschien wilt je ook een garage of kelder toevoegen?

Maak een schatting van de kosten voor bouwen huis:

In het algemeen kost het ongeveer 1.200 tot 2.000 € / m² om bouwen huis. Maar alles hangt ook af van de prijs van de diensten van de fabrikant. Afhankelijk van de oppervlakte, indeling en materialen die je eerder heeft bepaald, kunt je voor jij project een vrij ruime prijsklasse inschatten. Houd er rekening mee dat sommige opties van bouwen huis, zoals het kiezen van een huis met twee verdiepingen of een plat dak, de prijs per m² kunnen verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *