CP Company Stoere Streetwear voor Mannen

Geen categorie 0 Reacties

Het merk Chester Perry werd in 1971 opgericht door Massimo Osti. In 1978 werd de naam veranderd naar CP Company omdat de naam te veel leek op het merk Fred Perry. In de kleding van het merk zie je een combinatie van militaire uniforms en werkkleding terug. Het meest bekende detail van het merk is toch wel de goggle, deze is vaak terug te vinden in de capuchon en op de mouw van de items. De goggle jacket werd een hit nadat deze werd ontworpen voor de racers van een Italiaanse rally race.

Bijzonder en Uniek

CP Company maakt bijzondere en unieke kleding, high end streetwear is dan ook de perfecte omschrijving. Het merk is niet afhankelijk van fabrieken die stoffen leveren, ze bewerken de stoffen zelf om een eigen identiteit te creëren. Vaak zijn de kleuren dan ook anders en hebben een enorme diepgang in vergelijking met stoffen die door andere merken gebruikt worden. Ook in het jaar 2020 zijn ze meegegaan met de tijd door een jas op de markt te brengen met een geïntegreerd mondkapje. Het merk is vaak een inspiratie bron voor designers en loopt dan ook vaak voor als het om mode gaat. In de jaren 70 experimenteerde ze dan ook als eerste met garment dying op kleding die gemaakt was van verschillende materialen. Dit is het verven van witte stoffen.

De collectie

Voor ieder seizoen heeft het merk een ruime collectie aan items voor jong en oud. Zo is er een collectie voor heren, en kinderen van 2 tot 8 en van 10 tot 14 jaar. De items bestaan uit jassen, vesten, broeken, truien, shirts, zwemkleding en bekende winter items zoals de goggle muts. Wanneer jij kleding van dit Italiaanse merk draagt zal jij in positieve zin opvallen, je zal geen spijt krijgen dankzij de kwaliteit en functionaliteit.