De wagen voor het volk!

Geen categorie 0 Reacties

De filosofie van Volkswagen draait rond een groot doel: een auto creëren voor het hele volk. De auto’s moeten aansluiten bij ieders noden. Bovendien moet hij betaalbaar blijven voor de hele bevolking. Volkswagen investeert veel minder in design dan andere merken. Vandaar ziet een Volkswagen er meestal heel basic uit. Geen overdreven franjes of sportieve looks. Een auto met 4 wielen, Volkswagen velgen met het logo erop, en een ruime wagen. Op de velgen zullen we straks nog wat verder ingaan.

Een kwalitatieve auto voor een schappelijke prijs

Een auto kopen voor een redelijke prijs is heel belangrijk. Nog belangrijker is dat de wagen ook van goede kwaliteit is. Jaarlijks gebeuren er nog heel veel ongelukken. Vandaar kan een stevige wagen van levensbelang zijn. Wist je dat de kwaliteit van de wagen ook in grote mate de overlevingskans bepaalt bij een heftige botsing? Wel VW doet er alles aan om voor zijn prijs, kwalitatieve wagens aan te bieden. Ook in de koffer voorziet volkswagen heel wat ruimte voor zijn klanten! Het Volkswagen gamma telt tegenwoordig heel wat modellen, maar stuk voor stuk garanderen ze de kwaliteit. VW biedt daarom ook een voldoende lange garantietermijn aan.

De Volkswagen velgen…

Volkswagen mag dan niet de top auto zijn, wat betreft stijl en comfort. Toch investeert Volkswagen ook heel wat gel in de velgen. Net zoals de auto zien ze er heel basic uit, maar qua kwaliteit zijn ze heel duurzaam. Volkswagen velgen gaan heel lang mee en zijn ook zeer kras bestendig. Ze zijn ontworpen zodat ze makkelijk onderhouden kunnen worden. Je hebt geen speciaal materiaal nodig om ze te poetsen, en je hebt er niet oneindig lang werk aan. VW doet er alles aan om de tijd van hun klanten te besparen. Hun doelpubliek zijn mensen die vele uren werken, zij hebben dus niet de tijd om veel werk aan hun auto te verrichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *