Bakfiets

Een duurzame bakfiets

Tips , , 0 Reacties

De kans is groot dat je al eens een bakfiets hebt gezien. Deze fietsen worden namelijk veel gebruikt in ons land. Nederland staat er namelijk om bekend dat zij veel gebruik maken van deze fietsen, bijvoorbeeld om kinderen in te vervoeren. Het is voor veel ouders namelijk prettig als zij hun kinderen in een bakfiets kunnen vervoeren. Hierdoor hoeven zij bijvoorbeeld niet in de auto te stappen. Het gevolg hiervan is dat de allereerst veel meer bewegen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook goed bezig voor het milieu. 

Bakfiets

Een vervoermiddel dat goed is voor het milieu

Het grote voordeel van een bakfiets is dat je je niet druk hoeft te maken om het milieu. Je bent namelijk ontzettend goed bezig doordat je geen koolstofdioxide uitstoot. Daarnaast is de fiets ook nog eens in Nederland geproduceerd en heeft deze een lange levensduur. De combinatie van deze twee aspecten maakt een bakfiets erg duurzaam.

Bakfiets

Bakfiets voor in de grotere steden

Zeker voor mensen in de grotere steden van Nederland kan een bakfiets erg prettig zijn. Echter kan dit natuurlijk ook fijn zijn voor mensen die lange afstanden moeten fietsen met hun kind. Ben je van plan om met jouw kind langere afstanden te fietsen? Kijk dan eens of je de elektrische bakfiets een goede optie vindt. Het voordeel van deze fiets is namelijk dat je trapondersteuning hebt.