Een flowbot binnen de markt voor onderzoek, een goed plan?

Een flowbot, is zoals bij veel mensen bekend, een chatbot die de klant op de juiste pagina brengt binnen een website of webshop. Dit zou dus ook zeker erg van toepassing kunnen zijn binnen de markt van onderzoek. De flowbot zou hier goed kunnen helpen bij de ervaring van de klant op de website. De flowbot zorgt er hiervoor dat de klant gemakkelijk de weg op jouw website vindt, waardoor de klant een beter gevoel krijgt bij jouw organisatie.  

Hoe kan de flowbot de website van uw onderzoekswebsite verbeteren? 

Er zijn vele soorten takken van onderzoek, dit gaat over verschillende branches, omdat er bij verschillende branches ook andere onderwerpen interessant zijn. Het moet voor de websitebezoeker dus erg zeker zijn, dat hij op de juiste pagina zit. De flowbot kan hier goed bij helpen. Deze zorgt er voor dat de klant op de goede pagina terechtkomt. De flowbot zou je een keuzemenu kunnen geven in verschillende takken onderzoek, of verschillende branches. Zo kan er bijvoorbeeld onderzoek gedaan worden binnen de metaalbranche. Dit zou een van de keuzes kunnen zijn in het keuzemenu. Dit is slechts een voorbeeld, er zijn vele andere branches die in dit keuzemenu zouden kunnen worden aangeboden. De flowbot kan hierop van tevoren ingesteld worden door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, bijvoorbeeld Chatkracht. Meer informatie over Chatkracht vind je hier.  

Waarom een flowbot op uw onderzoekswebsite? 

Een flowbot is een gemakkelijke manier van contact, zonder dat de chat beheert moet worden. Dit kan eventueel wel wanneer nodig. Een team van chatspecialisten, of het bedrijf zelf, kan bijspringen wanneer nodig, zodat de websitebezoeker optimaal geholpen wordt. Een flowbot zal binnen deze branche leiden tot sales, tijdsbesparing en service. 

De flowbot kan hierop van tevoren ingesteld worden door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, bijvoorbeeld Chatkracht. Meer informatie over Chatkracht vind je op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *