Foodpakketten

Klein eenvoudig naar zeer luxe

Het is een misvatting dat je als bedrijf alleen maar grote luxe foodpakketten kunt kopen, heb je minder te besteden of wil je het wat eenvoudiger houden dan kan dit ook heel erg goed. Kerstpakkettenexpress.nl is juist een leverancier die het voor iedereen mogelijk maakt om te geven, wat je als bedrijf of instelling wilt geven. Dit kan vanaf een product tot een uitgebreid luxe pakket met zeer veel producten, wat je ook geeft aan je relaties en medewerkers alle producten zijn van hoge kwaliteit.

Foodpakketten

Eenvoudig samengesteld met kleuren

De meeste foodpakketten zijn samengesteld met een kleurenthema, dit om een bepaald onderscheid te maken in de producten die het pakket bevat. Niet ieder pakket is voorzien standaard van een fles wijn, er zijn er ook bij die alleen bijvoorbeeld een blikje frisdrank in het pakket hebben. Daarom is kerstpakkettenexpress.nl ook unieke als leverancier, geen standaardpakket maar een enorm breed assortiment met maar liefst 1.300 soorten pakketten. Je snapt dat iedereen hier wel een keus kan maken om een origineel geschenk te maken.

Foodpakketten

Altijd populair geweest

Dat foodpakketten minder populair worden is een fabeltje, ieder jaar weer is het pakket het meest verkochte en nog steeds erg in trek bij iedereen om te geven en te krijgen. Wel wordt ieder jaar het assortiment groter met bepaalde thema’s die erbij komen, maar het traditionele pakket zal altijd blijven. Vanaf 50 pakketten kun je ook je eigen pakket samenstellen, leuk en spannend om te combineren met lekkere producten. Stel je eigen pakket samen voor al je relaties en personeel.