boilermarkt-logo

stiebel dce 11 13 compact

Het is een koude avond ergens in januari. Je hebt de hele dag buiten in de kou gewerkt en je bent helemaal koud en kleum. Je bent vies geworden en je stinkt van het zweet. Dan verlang al snel naar een heerlijke warme douche en lekker warm huis. Maar dan kom je erachter dat je boiler het niet meer doet. Dat wordt dan een koude douche waar je het niet warm van krijgt. Dat is erg vervelend, maar voordat je jouw boiler gaat vervangen kan het ook liggen aan een onderdeel van de boiler. Bijvoorbeeld aan de elektrische geiser. Koop dan een nieuwe. Eentje zoals de stiebel dce 11 13 compact

Tijd voor vervanging

Het kan zo zijn dat een  onderdeel van de boiler kapot is, dan hoef je niet gelijk een hele nieuwe boiler te plaatsen. Het kan ook aan een onderdeel van de boiler liggen. Bijvoorbeeld  aan de elektrische geiser ofwel elektrische doorstromer. Dit apparaatje zorgt ervoor dat het water wat in de boiler zit continu in beweging blijft. Daardoor kan er geen water worden verspild en zit er geen lauwe of koude water in de boiler. 

Een echte aanrader is de stiebel dce 11 13 compact. Dit apparaatje is makkelijk en snel te installeren en is te koop voor maar €285. Het apparaatje zorgt ervoor dat er per minuut 5,5 liter water van 36º. Verder is het belangrijk dat de geiser wordt aangesloten aan een krachtstroom aansluiting van 380V. Bij twijfel bel iemand die het wel weet.